دستگاه تولید قوطی اسپری
دستگاه قوطی سازی اسپری یا دستگاه تولید قوطی اسپری، از متریال های متفاوتی نظیر شیشه، آلومینیوم و البته پلاستیک ساخته می شود و لذا دارای فرم ثابتی نیست. بر همین اساس نیاز به تغییر دستگاه با توجه به شکل و جنس مورد نظر شما ممکن بوده و باید برای تولید هر نوع قوطی اسپری با جنس و شکل مختلف، از تنظیمات و دستگاه های بخصوصی استفاده کرد تا بتوان نهایت کیفیت را در تولید محصولات دریافت کرد. قوطی های اسپری را در بیشتر موارد برای ساخت ادکلن ها و عطرها استفاده می کنند.
همچنین اسپری های پلاستیکی دارای محبوبیت بسیاری نیستند چرا که پلاستیک در طبیعی غیر قابل بازیافت بوده و به همین علت مورد تایید برند های معتبر قرار نگرفته است. برخلاف قوطی های پلاستیکی، قوطی های آلومینیومی داری طرفداران بسیاری هستند و به علت داشتن هزینه مناسب و همچنین تجزیه در طبیعت و قابل بازیافت بودن، در سال های اخیر بسیار مورد استفاده قرار گرفته اند. پروسه تولید قوطی های اسپری آلومنیومی بسیار پیشرفته تر از متریال های دیگر بوده و از این جهت دارای بازدهی بالایی است.
آشنایی با دستگاه قوطی سازی اسپری
شاید بتوان دستگاه قوطی سازی اسپری را یکی از مهمترین ابزار های موجود در صنایع بهداشتی و غذایی دانست که وجود آن بسیار حائز اهمیت است. این دستگاه با استفاده از متریال ورودی و البته شکل مورد نظر شما، به بهینه ترین شکل ممکن به تولید قوطی های اسپری می پردازد. قوطی های توسعه یافته به وسیله متریال آلومینیوم قابل بازیافت هستند و به طبیعت صدمه نمیزنند. دستگاه های قوطی سازی اسپری دارای سه مدل مختلف در انواع دستی، تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک هستند که هر کدام با استفاده از مکانیزم های متفاوتی دستگاه را تولید می کنند.
معرفی دستگاه قوطی سازی اسپری
همانطور که اشاره داشتیم، این دستگاه ها در صنایع بسیاری کاربرد دارند و از این جهت از اهمیت بسیاری برخوردار هستند. قابل توجه است که استفاده از قوطی های اسپری در محصولات مختلفی اتفاق می افتد و از لوازم بهداشتی گرفته تا رنگ و صنایع غذایی، استفاده از قوطی اسپری به یکی از نیاز های اولیه تبدیل شده است. همچنین محصولات مختلف آرایشی و محصولاتی که مختص مراقبت از مو هستند، از چنین قوطی هایی استفاده می کنند تا بتوانند محصول خود را در مدت طولانی نیز سالم نگه دارند.
از دیگر محصولاتی که نیازمند استفاده از قوطی اسپری هستند می توان به خوشبو کننده ها، صنایع رنگ، نقاشی ساختمان یا اتومبیل و قوطی اسپری رنگ اشاره داشت. شاید از شنیدن این مورد تعجب کنید اما از این قوطی در داروهایی نظیر پاف های مخصوص بیماران دارای مشکلات تنفسی نیز استفاده می شود.
انواع دستگاه قوطی سازی اسپری
همانطور که اشاره داشتیم، انواع قوطی اسپری یا انواع دستگاه قوطی سازی اسپری در 3 نوع مختلف وجود دارند. نوع اول که با نام دستی شناخته می شود دارای بخش های الکترونیکی نبوده و نیازمند نیروی فردی برای ایجاد قوطی خواهد بود. نوع دوم به صورت نیمه اتوماتیک فعالیت دارد و اجزای اصلی آن الکترونیک بوده و نیازمند فشار دادن دکمه و البته جایگذاری خواهد بود. آخرین نوع از این دستگاه ها نیازمند دخالت نیروی انسانی نبوده و بدون هیچ گونه مشکل در سریع ترین زمان ممکن قوطی های اسپری را تولید می کند.
سخن نهایی
در این مقاله از کن ساز سعی داشتیم تا به صورت جامع و کامل به ارائه محتوایی در رابطه با دستگاه قوطی سازی اسپری بپردازیم تا شما نیز بتوانید بدون داشتن هیچگونه مطالعه قبلی، آشنایی کاملی را با این محصول بدست آورید. محصولی که امروزه به محبوبیت بسیاری دستیابی پیدا کرده است و باید در تولید آن استاندارد های بسیاری را رعایت کرد.